Eseménynaptár

2019. január
H K SZ CS P SZO V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
       

Hírek archívuma

2017. február 15.
Elfogadta 2017. évi költségvetését Erzsébetváros önkormányzata

Mai ülésén elfogadta a Képviselő-testület az önkormányzat ez évi költségvetését. A 2017. évi költségvetés működési hiányt nem tartalmaz, működési hitel felvételével nem számol, illetve a 2011-től induló időszakhoz hasonlóan működési többletet tartalmaz.

2017. február 13.
Új díszterem a Molnár Antal Zeneiskolában

Megújult a Molnár Antal Zeneiskola díszterme, amely ezentúl Kocsis Zoltán nevét viseli. „Nagyon örülünk, hiszen ezzel megoldódik a félévi, év végi vizsgák és bemutatók szervezésének problémája” – mondta Kiss Tünde, az intézmény igazgatója. Az iskolában több mint 600 diák tanul, egy 50 fős teremmel eddig nem ment könnyen az előadások lebonyolítása. „A tanulók is boldogok, hogy szép új környezetben zenélhetnek; a terem hangszigetelt, így próbákra is kitűnően alkalmas.” A felújított helyiség névadó ünnepségét is megtartották, az iskola számára nem volt kérdés, hogy a nemrégiben elhunyt Kocsis Zoltán zongoraművészről nevezik el az új dísztermet. „Büszkeségünk volt, szerettük őt, jóban voltunk vele” – fogalmazott Kiss Tünde igazgatónő.

2017. január 30.
2016: Munka és előrelépés


A kerületiek jólétéért dolgozunk

Az év eleje általában a visszatekintés és egyben az újrakezdés időszaka is. Vattamány Zsolt polgármester rövid beszámolójában a kerület tavalyi helyzetéről és jövőbeni céljairól olvashatnak, valamint arról, mi minden történt még Erzsébetvárosban.

2017. január 23.
Részvétnyilvánítás

Erzsébetváros Önkormányzata megrendüléssel értesült a január 20-án, Olaszországban történt tragikus buszbalesetről, melyben tizenhatan vesztették életüket és többen megsérültek. Ezúton fejezzük ki őszinte részvétünket és együttérzésünket a balesetben elhunytak családtagjai, hozzátartozói és barátai számára. A tragédia mély nyomot hagyott mindannyiunk szívében, osztozunk a gyászoló rokonok, tanárok és iskolatársak fájdalmában, a sérülteknek pedig mielőbbi felépülést kívánunk!


Erzsébetváros Önkormányzatának nevében

Vattamány Zsolt polgármester

2016. december 17.
Karácsonyi ajándékcsomag

Örömmel tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy Erzsébetváros önkormányzata a karácsonyi ünnepek közeledtével egy tartós élelmiszerekből és főzési alapanyagokból álló ajándékcsomaggal lepi meg a 60. év feletti, VII. kerületi lakcímmel rendelkező szépkorúakat, ezzel is kifejezve megbecsülését az idősebb korosztály felé. A csomag összeállításakor ügyeltünk arra, hogy az minél hasznosabb alapanyagokat tartalmazzon, hozzájárulva az ünnepi menü elkészítéséhez.Az ajándék az alábbi termékeket tartalmazza:

 

• 1 csomag édes, omlós keksz

• 1 üveg sárgabaracklekvár

• 1 doboz Pickwick fekete tea

• 1 csomag Tchibo Family őrölt, pörkölt kávé

• 1 csomag őrölt fűszerpaprika

• 1 tábla Boci Nasi tejcsokoládé

• 1 csomag kakaópor

• 1 csomag Completa kávékrémpor

• Dr. Oetker Eredeti Puding családi csomag


A hír folytatásához kattintson a Bővebben gombra!

2016. december 16.
Tisztelt Erzsébetvárosiak!

Az év utolsó hónapja mindig különleges időszak. Decemberben mindenki a karácsonyt várja, a megpihenés, az ünneplés, a szeretet és a meghittség idejét. A gyermekek a karácsonyi ünnepi asztalnál ajándékokat bontogatnak, örvendeznek, és végre együtt van a család. Az adventi várakozás időszaka az apróságok számára sok esetben a becsomagolt meglepetésekről szól, és nem a karácsonyi készülődésről. Azonban, ahogy telnek az évek, megfordul minden, és sokkal nagyobb örömet okoz az, hogy adjunk, örömet okozzunk, gondoskodjunk másokról. Valójában erről szól az ünnep.

2016. november 22.
Erzsébetvárosi ősz

„Az Erzsébetvárosi ősz című kötet arra is vállalkozik, hogy bemutassa a forradalom eseményeinek hátterét, azt a gazdasági, társadalmi, szociális és kulturális környezetet, amelyben »kipattanhatott a szikra«. A szerzők olyan források feldolgozására vállalkoztak, amelyekből megismerhetjük a forradalom erzsébetvárosi történetét, azokat a körülményeket, amelyek az itt élő embereket bátor kiállásra sarkallták” – mondta el október 21-én, a könyv bemutatóján Vattamány Zsolt polgármester. 

2016. november 17.
Végéhez közeledik a Dob suli felújítása

Másfél hónap múlva várhatóan befejeződik az Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Szakiskola és Szakközépiskola megújulása, amelyet az Erzsébet Terv fejlesztési program keretén belül finanszírozott az önkormányzat. A VII. kerületben mára jellemzővé váltak a korszerű, modern intézmények.

2016. november 03.
Fontos a személyes konzultáció

Rendszeresen vesz részt intézménylátogatásokon Vattamány Zsolt polgármester azzal a céllal, hogy felmérje az igényeket, személyesen beszéljen a vezetőkkel, lakókkal. Októberben dr. Vető Marietta alpolgármester is elkísérte, hiszen két óvoda meglátogatása is esedékessé vált. A Brunszvik Teréz Óvodában megtekintették a közelmúltban befejezett felújítások eredményét. 

2016. október 20.
140 éves a Brunszvik Óvoda

Egy intézmény életében mindig nagyon fontosak az évfordulók, nincs ez másként a 7. számú választókerületben található Brunszvik Teréz Óvodával sem, amely komoly hagyományokkal rendelkezik. A 140 éves intézmény a kerek évfordulót egy egész héten át ünnepelte.

Keresés az oldalon

Elérhetőségek

E-mail:

Telefon: 1-462-3204, 1-462-3205

Fax: 1-342-4732

Lev. cím: 1073 Budapest, Erzsébet krt. 6.

Hírlevél feliratkozás

Névjegy: Vattamány Zsolt

2006 -
Egyéni választókörzetben megválasztott önkormányzati képviselő
2006 - 2008
Fidesz frakcióvezető helyettes
2008 - 2010
Fidesz frakcióvezető
2010 -
Polgármester

Ajánlott linkek